Dozvole i rješenja

Nastavni proces i poslovanje Visoke škole za primijenjene i pravne nauke “Prometej” Banja Luka definisani su zakonskim i podzakonskim aktima Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, međunarodnim standardima, te internim pravilnicima i uputstvima.
Sve dokumente u nastavku možete pogledati ili preuzeti u PDF formatu. Ako ne možete da otvorite neki od dokumenata preuzmite čitač PDF dokumenata putem sljedećeg linka: Adobe reader

DOZVOLA ZA IZVOĐENJE STUDIJSKOG PROGRAMA POSLOVNA EKONOMIJA 180 ECTS VISOKE ŠKOLE ZA PRIMIJENJENE I PRAVNE NAUKE "PROMETEJ"
Dozvola za rad Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske kojom se Visokoj školi za primijenjene i pravne nauke "Prometej" Banja Luka odobrava izvođenje studijskog programa Poslovna ekonomija 180 ECTS.

DOZVOLA ZA IZVOĐENJE STUDIJSKOG PROGRAMA POSLOVNA EKONOMIJA 240 ECTS VISOKE ŠKOLE ZA PRIMIJENJENE I PRAVNE NAUKE "PROMETEJ"
Dozvola Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske kojom se Visokoj školi za primijenjene i pravne nauke "Prometej" Banja Luka odobrava izvođenje studijskog programa Poslovna informatika 240 ECTS.

DOZVOLA IZVOĐENJE STUDIJSKOG PROGRAMA POSLOVNA INFORMATIKA 180 ECTS VISOKE ŠKOLE ZA PRIMIJENJENE I PRAVNE NAUKE "PROMETEJ"
Dozvola Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske kojom se Visokoj školi za primijenjene i pravne nauke "Prometej" Banja Luka odobrava izvođenje studijskog programa Poslovna informatika 180 ECTS.

DOZVOLA ZA IZVOĐENJE STUDIJSKOG PROGRAMA TRANSPORTNO INŽENJERSTVO 240 ECTS VISOKE ŠKOLE ZA PRIMIJENJENE I PRAVNE NAUKE "PROMETEJ"
Dozvola Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske kojom se Visokoj školi za primijenjene i pravne nauke "Prometej" Banja Luka odobrava izvođenje studijskog programa Transportno inženjerstvo 240 ECTS.

DOZVOLA ZA RAD VAN SJEDIŠTA VISOKE ŠKOLE ZA PRIMIJENJENE I PRAVNE NAUKE "PROMETEJ" - ODJELJENJE DERVENTA
Dozvola za rad Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske kojom se Visokoj školi za primijenjene i pravne nauke "Prometej" Banja Luka odobrava izvođenje studijskog programa Poslovna ekonomija 180 i 240 ECTS van sjedišta - u Odjeljenju Derventa.

RJEŠENJE O ISPUNJENOSTI USLOVA ZA POČETAK RADA VISOKE ŠKOLE ZA PRIMIJENJENE I PRAVNE NAUKE "PROMETEJ"
Rješenje Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske kojim je utvrđeno da Visoka škola za primijenjene i pravne nauke "Prometej" Banja Luka ispunjava uslove za početak rada studijskog programa Poslovna ekonomija.

RJEŠENJE O ISPUNJENOSTI USLOVA ZA POČETAK PRVOG CIKLUSA STUDIJSKOG PROGRAMA POSLOVNA EKONOMIJA 180 ECTS
Rješenje Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske kojim je utvrđeno da Visoka škola za primijenjene i pravne nauke "Prometej" Banja Luka ispunjava uslove za početak izvođenja prvog ciklusa studijskog programa Poslovna ekonomija 180 ECTS.

RJEŠENJE O ISPUNJAVANJU USLOVA ZA POČETAK PRVOG CIKLUSA STUDIJSKOG PROGRAMA POSLOVNA EKONOMIJA 240 ECTS
Rješenje Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske kojim je utvrđeno da Visoka škola za primijenjene i pravne nauke "Prometej" Banja Luka ispunjava uslove za početak izvođenja prvog ciklusa studijskog programa Poslovna ekonomija 240 ECTS.

RJEŠENJE O ISPUNJAVANJU USLOVA ZA POČETAK PRVOG CIKLUSA STUDIJSKOG PROGRAMA POSLOVNA EKONOMIJA VAN SJEDIŠTA U ODJELJENJU DERVENTA
Rješenje Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske kojim je utvrđeno da Visoka škola za primijenjene i pravne nauke "Prometej" Banja Luka ispunjava uslove za početak izvođenja prvog ciklusa studijskog programa Poslovna ekonomija van sjedišta, u Odjeljenju Derventa.

RJEŠENJE O ISPUNJAVANJU USLOVA ZA POČETAK PRVOG CIKLUSA STUDIJSKOG PROGRAMA POSLOVNA INFORMATIKA 180 ECTS
Rješenje Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske kojim je utvrđeno da Visoka škola za primijenjene i pravne nauke "Prometej" Banja Luka ispunjava uslove za izvođenje prvog ciklusa studijskog programa Poslovna informatika 180 ECTS.

RJEŠENJE O ISPUNJAVANJU USLOVA ZA POČETAK PRVOG CIKLUSA STUDIJSKOG PROGRAMA TRANSPORTNO INŽENJERSTVO 240 ECTS
Rješenje Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske kojim je utvrđeno da Visoka škola za primijenjene i pravne nauke "Prometej" Banja Luka ispunjava uslove za izvođenje prvog ciklusa studijskog programa Transportno inženjerstvo 240 ECTS.

Visoka škola za primijenjene i pravne nauke "Prometej"
Ul. Knajza Miloša 10a, 78 000 Banja Luka
Republika Srpska, Bosna i Hercegovina

Kontakt telefon: +387 51 315 810, +387 51 315 780
E mail: prometej@prometejbl.edu.ba

Žiro računi:
Komercijalna banka: 571-010-00000934-75
Nova banka: 555-007-00220127-58
Sberbank: 567-241-11000194-39

Visoka škola za primijenjene i pravne nauke "Prometej" - Odjeljenje Derventa
Ulica Svetog Save bb, 74.400 Derventa

Kontakt telefon: +387 53 331 360
E mail: : prometej@prometejbl.edu.ba