Vodič za upis

Dragi naši budući studenti,

Postoji mnogo razloga zbog kojih ćete se lako odlučiti za studije na Visokoj školi za primijenjene i pravne nauke “Prometej”.

To su prije svega izvanredni studijski programi, pažljivo kreirani da zadovolje najviši standard studiranja:

  1. Poslovna ekonomija,
  2. Transportno inženjerstvo i
  3. Poslovna informatika,

U formuli vašeg ličnog uspjeha, poseban značaj imaju obrazovanje i edukacija, posvećenost radu i hrabrost u preuzimanju odgovornosti.

Cjelokupan sistem školovanja i sticanja znanja usmjeren je ka vama, sa željom da razvijete svoje potencijale i postanete korisni i uspješni članovi društva.

Naša društvena misija je da obrazujemo buduće lidere sposobne da kreiraju održive društvene, ekonomske i tehnološke strategije.

Tome doprinosi i visok nivo nastavnog kadra sa kojim raspolažemo kao i administrativno osoblje koje je na usluzi studentima.

Polazeći od Bolonjske deklaracije osnovno opredjeljenje je slobodno kretanje studenata i profesora na osnovu načela Bolonje što će omogućiti razmjenu studenata i predavača između raznih univerziteta Evrope, razvoja fleksibilnosti studija kao i priznavanje diploma na osnovu standarda studija sa aspekta vremenskog trajaja i programske strukture.

Birajući jedan od fakulteta na Visokoj školi za primijenjene i pravne nauke Vi ste izabrali sigurnu budućnost!

Po završetku studija bićete osoba koja ima savremena, praktična i primjenljiva profesionalna znanja i koja umije da odgovori na različite poslovne izazove. Na Visokoj školi Prometej ćete razviti vještine komunikacije, analitičkog mišljenja i rješavanja problema, te ćete naučiti da prepoznajete svoje snage i znati da unaprijedite svoje slabosti.

Za nas su to ključni ishodi obrazovanja – mladi ljudi spremni za uspješnu budućnost, koji će kvalitetom svoga rada, kreativnošću i uključenošću u svjetske trendove uticati na razvoj našeg društva i privrede.

Zato prikupite informacije o nama i provjerite da li ono što mi nudimo vodi prema karijeri kakvu bi ste željelji sebi ili svom djetetu.

Vjerujemo da naš koncept omogućuje prenošenje pravog obrazovanja i očekujemo da nam se pridružite.

Dobrodošli na Visoku školu za primijenjene i pravne nauke “Prometej”!